ZWEMVERENIGING

- Menu -

Zwemvereniging Spetters Nijmegen

Wij zijn een gezellige en inclusieve rainbow zwemvereniging. Bij ons kun je in een open, vriendelijke en respectvolle setting zwemmen en kun je actief werken aan je conditie en zwemtechniek. Onze trainingsprogramma’s zijn op verschillende zwemniveaus afgestemd en worden begeleid door ervaren trainers. Ons doel is om mensen uit de rainbow gemeenschap in de regio Nijmegen een fijne en veilige sportplek te bieden. Iedereen, oud of jong, beginner of ervaren zwemmer is dan ook van harte welkom! En we zijn heterovriendelijk. We hebben ongeveer 60 leden, met een prettige mix aan genders en leeftijden (van midden 20 tot 65+).

 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Na de training wordt er, voor wie dat wil, vaak nog wat gezamenlijk gedronken. Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor en door leden. Denk aan de jaarlijkse nieuwjaarsborrel en de zomer-BBQ. Onze activiteiten en laatste nieuwtjes volg je via onze facebookpagina en instagram.

 

We stimuleren dat leden deelnemen aan nationale en internationale rainbow zwemtoernooien. Maar voor individuele leden is er geen enkele verplichting of druk tot deelname. Zolang je het leuk vindt om lekker te zwemmen en je zwemtechniek en conditie te verbeteren, ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Spetters bestaat al sinds 1999. In 2024 bestaan we dus 25 jaar! Hier zullen we uiteraard bij stilstaan. Hoe we dat doen, wordt het komende jaar duidelijk. Houd daarom onze socialmedia-kanalen in de gaten!

Foto2023-01
gay-swim-nijmegen-gsn-spetters