ZWEMVERENIGING

- Menu -

Zwemvereniging GSN Spetters Nijmegen

Zwemvereniging Spetters bestaat sinds 1999. Wij zijn een enthousiaste en leuke heterovriendelijke LHBT+ vereniging. Bij ons kun je in een open, vriendelijke en respectvolle atmosfeer zwemmen en kun je tegelijkertijd actief werken aan je conditie en zwemtechniek. Wij zwemmen op alle niveaus; van beginner tot recreatief tot (ex)wedstrijdzwemmen. Iedereen oud of jong, beginner of ervaren zwemmer, homo, bi of hetero is welkom. We hebben ongeveer 50 leden. De verhouding van aantallen mannen en vrouwen is 30-20 en de leeftijd van de Spetters ligt tussen 27 en 60 jaar.

 

Wij zijn een gezellige vereniging en vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Na de training wordt er, voor wie dat wil, wat gedronken, op woensdagavond bij het zwembad zelf, op zondagmiddag in onze stamkroeg café Jos. Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor en door leden. Denk aan de jaarlijkse nieuwjaarsborrel, de zomer-BBQ en het trainingsweekend. Onze activiteiten en laatste nieuwtjes volg je via onze facebookpagina.

 

Leden zwemmen bij ons omdat:

 

  • 'Het is leuk om na het sporten met een paar mensen nog wat na te praten en wat te drinken'
  • 'Ik vind het een ontspannen sfeer en kan lekker aan mijn techniek en conditie werken'
  • 'Lekker makkelijk, niet te groot, dichtbij en leuke club waarin ik me thuis voel'
  • 'Bij Spetters kun je zijn zoals je bent, zonder dat je daarover allemaal vragen moet beantwoorden, of dingen uit moet leggen'
zwemclub-gsn-spetters-gay-swim-nijmegen-profiel
gay-swim-nijmegen-gsn-spetters