ZWEMVERENIGING

- Menu -

Zwemvereniging GSN Spetters Nijmegen

Zwemvereniging Spetters bestaat sinds 1999. Wij zijn een enthousiaste en leuke heterovriendelijke LHBT+ vereniging. Bij ons kun je in een open, vriendelijke en respectvolle atmosfeer zwemmen en kun je tegelijkertijd actief werken aan je conditie en zwemtechniek. Wij zwemmen op alle niveaus; van beginner tot recreatief tot (ex)wedstrijdzwemmen. Iedereen oud of jong, beginner of ervaren zwemmer, homo, bi of hetero is welkom! We hebben ongeveer 70 leden. De verhouding van aantallen mannen en vrouwen is 70 / 30. De leeftijd van de leden van Spetters varieert van halverwege de 20 tot 65+.

 

Wij zijn een gezellige vereniging en vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Na de training wordt er, voor wie dat wil, wat gedronken, op woensdagavond bij het Erica Terpstra zwembad, en op zondagmiddag in onze stamkroeg café Jos.

 

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor en door leden. Denk aan de jaarlijkse nieuwjaarsborrel en de zomer-BBQ. Onze activiteiten en laatste nieuwtjes volg je via onze facebookpagina en instagram.

 

In 2024 bestaan we alweer 25 jaar! Hier zullen we uiteraard bij stilstaan. Hoe we dat doen, wordt het komende jaar duidelijk. Houdt daarom onze social-mediakanalen in de gaten!

 

Foto2023-01
gay-swim-nijmegen-gsn-spetters